برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود خریداران موبایل بخوانند/ ریزش شدید قیمت موبایل در راه است؟ آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | تارا و دنا رکورد زدند + لیست کامل آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / شاهین اتوماتیک پلاس ۳.۱ میلیاردی شد

وزیر کار: ۷ معدن خطرناک تعطیل شدند | حقوق کارگران معادن تعطیل شده پرداخت می‌شود

وزیر کار: ۷ معدن خطرناک تعطیل شدند | حقوق کارگران معادن تعطیل شده پرداخت می‌شود وزیر کار با اشاره به تعطیلی ۷ معدن خطرناک، خبر از پرداخت حقوق کارگران این معادن داد. احمد میدری همچنین از پیگیری بهبود وضعیت رفاهی معدن‌کاران و جلوگیری از تکرار حوادث مشابه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۲۶۱۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد میدری بعد از ظهر پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ در مراسم چهلمین روز جان‌باختن معدن‌کاران طبس، اظهار کرد: از ابتدای وقوع این فاجعه ما ایجاد آرامش مردم و کاهش درد آنان را دنبال می‌کردیم و آقای رئیس‌جمهوری شخصاً پیگیر این حادثه بود و پیش از خروج از تهران برای سفر خارجی هم به این موضوع و پیگیری آن تاکید کرد و به محض بازگشت از سفر خارجی هم این موضوع را برای پیگیری، مجددا مورد تاکید قرار داد.

وی افزود: ما پیگیری‌های لازم برای این‌که از طرف بهره‌بردار معدن کمک‌هایی صورت گیرد و موضوع بیمه معدن هم پیش رود را انجام دادیم. در سایر مسائل از جمله فاصله میان مبالغ احکامی که صادر شده و دریافتی که وجود داشته با هماهنگی که صورت گرفته، پیگیری شده و بخشی از این میزان را بهره‌بردار پرداخت کرده است.

وزیر کار تاکید کرد: ما برای این‌که بتوانیم وضعیت رفاهی کارگران معدن را بهبود ببخشیم موضوعی در زمینه پرداختی به آنان را پیگیری می‌کنیم و امروز هم با بهره‌برداران معادن جلسه داشتیم تا سیستم دستمزد و حقوق معادن زغال سنگ در ایران و در طبس به طور ویژه تغییر کند که در جلسه شورای عالی کار در هفته آینده این پیشنهاد جدید بحث می‌شود و ان‌شاالله تصویب هم خواهد شد.

میدری افزود: معدن‌کاران باید از سود معادن بهره‌مند شوند و براساس قراردادی که میان آنان و بهره‌برداران منعقد می‌شود این سود به معدن‌کاران پرداخت شود.

وی یادآور شد: تلاش ما این است که فاجعه این چنین هرگز تکرار نشود و باید بازنگری‌هایی در این زمینه انجام شود و در همین مسیر هفت معدن کشور که فاقد ایمنی لازم بودند مشخص شدند.

وزیر کار ادامه داد: همچنین در نظر داریم در ورود تجهیزات ایمنی تسهیلات لازم ایجاد شود که با جدیت این کار را دنبال می‌کنیم.

میدری تصریح کرد: ما امیدواریم بتوانیم این غم بزرگ را به کاری بزرگ برای کاهش مخاطرات معدن‌کاران بدل کنیم.

وزیر کار گفت: ما از ۱۵ مهر ماه در کارگروه مشترک با وزارت صمت، معادن زغالسنگ را بازرسی و ۷ معدن فاقد ایمنی به مراجع قضایی معرفی شدند. البته در ردیف بودجه در نظر گرفته شده تا معادنی که سه ماه به دلیل وضعیت ایمنی تعطیل می‌شوند حقوق کارگرانش پرداخت شود.

وی تاکید کرد: در حیطه اقدامات وزارتخانه‌ای هم صدور حکم بازنشستگی، بیمه مسئولیت معدن و تامین مسکن در دستور کار قرار گرفته است. /ایسنا

کلمات کلیدی: وزیر کار معدن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار